Despre activitate - #DrepturileCopilului2023

Această activitate este desfășurată sub umbrela platformei QIE - Quality Inclusive Education.

Cum putem reduce poluarea asupra mediului și în special asupra apei

Vă invităm să organizăm împreună Cea mai mare lecție din lume

UNICEF în România invită profesorii și elevii, cu ocazia Zilei internaționale a drepturilor copilului, să se alăture inițiativei globale „Cea mai mare lecție din lume”, organizând, în perioada 15-22 noiembrie, o activitate educativă despre cum putem reduce poluarea asupra mediului și în special asupra apei.

Pentru a participa împreună cu clasa dumneavoastră la cea mai mare lecție din România, primul pas este descărcarea planului de lecție disponibil după ce vă înscrieți. După încheierea activității, vă rugăm să încărcați fotografii și alte materiale rezultate, răspunzând totodată la un scurt chestionar. Un certificat de participare va fi eliberat în format electronic începând cu data de 27 noiembrie 2023 pentru cei care parcurg toți pașii.

Pentru creșterea participării la această lecție-eveniment, vă rugăm de asemenea să împărtășiți linkul de înscriere și colegilor din învățământ care nu au primit invitația de participare.

Vă mulțumim!

Echipa UNICEF în România

Materiale disponibile după înscriere

  • Un plan de lecție care să ghideze activitatea
  • Convenţia Naţiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului - Versiunea pentru copii

Pentru a organiza o activitate împreună cu elevii dumneavoastră, descărcați planul de lecție și materialul auxiliar și implementați-l până pe 20 noiembrie 2023. După desfășurarea activității, vă rugăm să încărcați fotografii și alte materiale rezultate și să faceți o sinteză a activității, urmând ca certificatul de participare să vă fie eliberat în format electronic.

Formulare de feedback:

  • Profesori: După parcurgerea activității, te rugăm să accesezi formularul de feedback disponibil pe profilul personal și să ne împărtășești opiniile tale cu privire la derularea activității.

Asistență și suport!

Pentru orice neclarități sau informații suplimentare despre activitate, vă rugăm să utilizați formularul de contact.

Link-uri externe:

Comunicat de presă

Ziua internațională a drepturilor copilului

Obiectivele de Dezvoltare Durabilă

Convenția cu privire la drepturile copilului, versiunea pentru copii

 

Parteneri: