Evaluarea stării de bine în școală

Starea de bine în școală este unul din indicatorii cei mai importanți ai succesului școlar: bunăstarea psihologică și fericirea elevilor, profesorilor și părinților sunt toate strâns legate una de alta – și de performanță.
Prin aceste chestionare măsurăm variabile importante pentru starea de bine.
Prin faptul că veți completa aceste chestionare, contribuiți la o cunoaștere mai aprofundată a propriei dumneavoastră stări, ajutați la dezvoltarea unui raport de analiză pentru clasa și școala dumneavoastră și susțineți o fundamentare științifică a acestor metode de măsurare.

Daca sunteti reprezentantul unei scoli implicate in proiect, puteti sa va autentificati pe platforma pentru a genera codurile necesare in scoala dvs. si a le distribui personalului scolar si elevilor si parintilor acestora din clasele de gimnaziu, cu ajutorul dirigintilor.

Cum particip?

Pentru a participa la aceasta evaluare trebuie sa detineti 3 coduri vailde de chestionar. Aceste coduri le-ati primit pe email sau de la secretariatul scolii in cazul in care faceti parte din personalul scolii sau de la dirigintele clasei, in cazul in care sunteti elev sau parintele unui elev in una din scolile participante la aceasta activitate.

Fiecare din cele 3 coduri este aferent unei sectiuni (1/2/3) din chestionarul dedicat personalului scolar/elevilor sau parintilor, dupa caz.
Va rugam sa utilizati codurile in ordinea sectiunilor de completat 1, 2 si la final 3.

Vreau sa raspund la chestionar