Conferința Națională - EDUCAȚIA PARENTALĂ ÎN ROMÂNIA - 2022

Conferința se va desfășura în format HIBRID pe data de 8 Decembrie 2022, începând cu orele 10:30.

Conferinta Nationala Educatie Parentala - 2022

Conferința își propune să aducă împreună cei mai importanți furnizori de educație parentală din România, de a promova cele mai relevante modele de educație parentală și de a prezenta rezultate ale acestei practici dezvoltate în România. Totodată, va fi lansat Registrul Național al Furnizorilor de Educație Parentală, menit să ofere cât mai multe informații despre furnizori, despre educatorii parentali și modele realizate în sistemul educațional, de servicii sociale și medicale.

În partea a doua a Conferinței, în cadrul Galei de Excelență în Educația Parentală, vor fi premiați cei mai activi educatori parentali, vor fi premiate personalități care au susținut și promovat educația parentală și instituții care au depus eforturi remarcabile pentru dezvoltarea acestui domeniu în România.

În ultimii zece ani, HoltIS, cu sprijinul UNICEF, a format la nivel național aproximativ 1.800 de educatori parentali, care au organizat peste 20.000 de sesiuni de educație parentală la care au participat 29.000 de părinți, dintre care 4.500 sunt tați. Peste 42.000 de copii cu vârste cuprinse între 0 și 18 ani au beneficiat de abilitățile îmbunătățite ale părinților.

La acest eveniment, alături de furnizori de educație parentală, vor fi invitați reprezentanți din partea: Ministerului Educației, Ministerului Sănătății, Ministerului Familiei Tineretului și Egalității de Șanse, Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție și Reprezentanței UNICEF în România.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Extinderea modelelor de bună practică QIE: Parenting Apreciativ, implementat de HoltIS în parteneriat cu Reprezentanța UNICEF în România.

Pentru înregistrare cu participare online puteți accesa următorul link:

Persoană de contact: Anda IONESCU, email: anda.ionescu [at] holtis.ro